loading

De Nieuwe Vermeer TV program(ma) participant/deelnemer Edwin IJpeij official page

NL: Ontdek alle juicy nieuws over mijn deelname aan het Nederlandse nationale tv-programma De Nieuwe Vermeer door deze pagina naar beneden te scrollen.

EN: Find all the juicy updates about my participation in the Dutch national TV program De Nieuwe Vermeer by scrolling down this page.

NL (for English, please scroll down):

De Nieuwe Vermeer is een heel uitdagend project voor mij. Mijn naam is Edwin IJpeij en wat leuk dat je de pagina over mijn deelname aan het TV programma De Nieuwe Vermeer bezoekt. Binnenkort treft je hier leuke weetjes over mijn vorderingen over mijn bijdrage aan het nieuwe TV programma De Nieuwe Vermeer aan.

Voor mij is mijn deelname aan De Nieuwe Vermeer een heel spannend proces. Ik ga namelijk volledig buiten mijn comfort zone. Wat dat precies betekent kan ik op dit moment helaas nog niet zeggen. Zodra ik meer kan zeggen dan tref je dat op deze pagina aan.

Ben je benieuwd naar mijn vorderingen, struikelingen en wat ik ga maken? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief om niets te missen (scroll naar beneden om je nu in te schrijven)!

Meer  algemene informatie over het TV programma De Nieuwe Vermeer van Omroep MAX vind je hier (link gaat naar de officiële pagina www.denieuwevermeer.nl van Omroep MAX

Wil je zien wat ik voor werk maak? Kijk dan hier

 

EN:

Hello, my name is Edwin IJpeij and it’s great that you’re visiting the page about my participation in the TV show De Nieuwe Vermeer. Soon you’ll find fun facts about my progress in the new TV show De Nieuwe Vermeer here.

For me, participating in De Nieuwe Vermeer is a very exciting process. I’m going completely outside my comfort zone. Unfortunately, I can’t say exactly what that means at this moment. As soon as I can say more, you’ll find it on this page.

Are you curious about my progress, stumbling blocks and what I’m going to make? Then sign up for my newsletter so you don’t miss anything (school down to subscribe now)!

You can find more general information about the TV show De Nieuwe Vermeer by Omroep MAX here (link goes to the official page www.denieuwevermeer.nl by Omroep MAX).

Do you want to see what kind of work I do? Take a look here.

Edwin IJpeij De Nieuwe Vermeer

Meer  algemene informatie over het TV programma De Nieuwe Vermeer van Omroep MAX vind je hier (link gaat naar de officiële pagina www.denieuwevermeer.nl van Omroep MAX

Wil je zien wat ik voor werk maak? Kijk dan hier

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.