loading
Finalist The Three Marys at the Tomb of Christ De Nieuwe Vermeer national Dutch TV Program

Met veel trots wil ik delen dat mijn bijdrage aan het TV programma De Nieuwe Vermeer de finale in de vrije categorie heeft bereikt! Mijn schilderij is een bijzondere interpretatie van Vermeer’s verdwenen werk: De Drie Maria’s aan het Graf van Christus. Het is wellicht niet het thema dat je zou verwachten bij een kunstenaar die naakten schildert en fotografeert, maar ik ben trots op het resultaat.

Het schilderij is vaak in beeld gekomen. Zelfs over meerdere afleveringen heen. Helaas kan ik nog geen volledige foto van het schilderij delen. Maar ik wil graag dit detail alvast met jullie delen. Er gaat morgen iets heel speciaals gebeuren en dan zal ik het schilderij volledig met jullie delen!

Bedankt voor jullie steun en ik kijk er naar uit om mijn hele schilderij met jullie te delen!

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.